Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
Додипломски Студии
Постдипломски Студии
Докторски Студии
Литература

 


Факултет за физичко образование, Спорт и Здравје
Адреса: ул.„Димче Мирчев бр.3”
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон: 02/ 3113 654
Факс: 02/ 3119 755
Е-маил: admin@ffosz.ukim.edu.mk

Секретар:
Дипломиран правник Елена Даскалова
Тел: 02/ 3113 654

Студенска служба:
Миомир Станимировиќ                   Тел: 02/ 3113 654

Елизабета Марковска                       Тел: 02/ 3113 654

Марица Јовановска                           Тел: 02/ 3113 654

Сметководство:
Марија Наумовска                             Тел: 02/ 3113 654

 

 

Галерија

За нас

Ценејќи ја 34-годишната традиција на Факултетот за физичка култура при Универзитетот „Св.Кирил и Методи” од Скопје, може слободно да кажам дека истата претставува најстара и најреномирана наставно-научна институција во Република Македонија од подрачјето на кинезиологијата. Повеќе ...

Контакт

Адреса: ул.„Димче Мирчев бр.3”
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: +389 2 3113 654
Факс: +389 2 3119 755
E-mail: admin@ffosz.ukim.edu.mk

Повеќе ...